04 oktober 2023

En av många små tankar: Den fåraktiga ulven?

"Dagarna tuffar på mörkare och mörkare blir det, inte bara vädermässigt utan även i samhället. Antalet bombdåd har slagit rekord gentemot fjolåret, och då är det 3 månader kvar på 2023? Sverige har blivit ett paradis för dom kriminella gänget som snart etablerar sig i flertalet storföretag, med en söt täckmantel som får svärmor att gråta utav ren pur glädje. En ganska skrämmande bild av det gulliga fåret i ulvakläder som nästlar sig in precis överallt, och skövlar allt i dess illaluktande väg. Klart att regeringen har press på sig att trygga medborgarna det ska dom ha, en regering som inte klarar av detta ska inte få sitta kvar. Sveriges rykte har fått sig en svårartad törn som blir jobbig att få bort. 


Så länge det finns mat för dom kriminella, så äter dom såklart som ett dukat smörgåsbord. Naturligtvis så har allting eskalerat och blivit allt mer svårhanterat, men nån stans känner jag på mig att landet kommer att lösa det hela? Det är ingen dröm det är ett måste. Idag har vädret haft regnuppehåll men bara tillfälligt, för i morgon sätter det fart igen och lär hålla på så ett par dagar i rad. Man vet inte om man ska skratta eller gråta om situationen, flertalet ibillar jag mig gör båda sakerna samtidigt."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...