07 oktober 2023

En av många små tankar: Spridda tankar i ur och skur?

"En helt berårande lördag som vi upplever, i och för sig kallt i luften med en sol som delvis värmer. Det blåser ganska friska nordanvindar men är det höst så är det. Har precis städat klart badrummet och dammsugit 75 procent av hushållet resten tar frugan hand om, tonårsdotterns rum ser oftast ut som ett bombnedslag men även den i den sörjan har vi styrt upp godtyckligt. Hur svårt kan det vara att lägga smutskläderna i tvättkorgen, istället slängst det i en hög i hennes rum i hopp om att någon annan tar hand om det? Utanför klipper grannen sin tur av det rullande schemat som vi i huskroppen delar, nästa vecka är det min tur sedan dröjer det minst 5 veckor tills nästa gång. Igår var det knappast trevligt väder det började med plus 1,5 grad, för att sedan övergå i ett hysteriskt regnande som pågick resterande dagen. 


Man undrar egentligen hur många regndroppar det finns, man kan även undra hur många sandkorn finns det typ i Sahara? Båda undranden kommer säkert framtidens generationer fortsätta att grubbla på, om man nu inte har någonting bättre för sig? Snart blir det lunch som får bli resterna av gårdagens räktaco, vi i familjen kan i samklang konstatera att räktacos är vår klara favorit i tacofamiljen. Ikväll slår vi till med ytterfilé med gorgonzolasås samt kulpotatis och såklart en grönsallad därtill, den kommer att serveras precis lagom till kvällens shl omgång."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....