15 oktober 2023

En av många små tankar: En stund av lyckligt frosseri?

"Igår frossade vi på varsin enorm räkmacka med inslag av alla klassiska ingredienser, rikligt med majonäs rikligt med ägg i stort sätt rikligt med allt. Sedan kanske inte gårdagens shl match blev som vi hoppades på, det blev lite patriotiskt smolk i bägaren. Efter den kallduschen var man tvungen att preparera sig med några glas vin, för att på så sätt komma in på banan igen. Våran egengjorda räkmacka på tekaka var både mäktig och klinisk fri från låga kalorier. Idag är det endast 7 grader varmt ute nu på förmiddagen när jag gick ut med jycken, dessutom nästan helt vindstilla man blev nästan orolig när inte björkarnas falnande lövverk rörde på sig. Inte regnar det heller så man borde kanske köpa sig en trisslott. 


Idag får jag måhända liten skön egentid då tonårsdottern ska på cheerleading träningen, frugan skall träffa både sin morsa och moster. Inom ett par veckor i bästa fall så får vi för hoppningsvis ett positivt besked om flytten, i såfall blir det lyften som vi så väl har längtat efter? Utanför klipper grannen på granngården sin del av den gemensamma gräsmattan, för mig egen del om flytten blir av så kommer jag aldrig mer i mitt liv klippa någon gräsmatta. Inte heller skotta någon snö vilket känns så djävla befriande. Det är som ett tetrisspel där allt faller på plats allt eftersom."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...