08 oktober 2023

En av många små tankar: I morgon är en annan dag?

"Dagen är över för den här gången, en helt perfekt dag i mångt och mycket. En lyckad stund i svampskogen med gott resultat, även en lyckad stund vid matborden med goda samtal över oerhörd god mat bättre kan det knappast bli? En av smolkerna i bägaren är såklart det som händer i Israel att kriget fortfarande håller på i Ukraina, att mördarna blir yngre och yngre som i Alingsås. Apropå mördare undrar man hur skogens konung älgen känner sig nu när älgjakten har dragit igång? Man kan ju bara förstå känslan av att vara ett jagat hett villebråd? 


Men allt är inte bara djävligheter vilket man lätt kan tro det finns såklart även ljusglimtar, som när tonårsdottern berättade att jag är den coolaste farsan ever, att jycken Dino levererade tvån för tredje gången idag. Bara en sådan sak kan få ett tickande fadershjärta till att smälta sönder och samman. Bland det bästa som finns är att krypa ned i sänghalmen och filosofera bortom tid och rum, att vända ut och in på olika teorier? När man har betat av några av teorierna då kan man checka av och gå vidare, sedan kan man låta den där 70-tals ikonen John Blund få kasta sina sövande gruskorn."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....