11 oktober 2023

En av många små tankar: Allt ifrån dramaqueen till deluxevibbar?

"Idag har det fan blåst så in åt helvete snudd på ren och skär orkanstyrka. När jag cyklade till kneget i morse vid 6 bläcket så hade man såklart motvind, kan ni tänka er att det var motvind hem fast den hade typ 9 timmar på sig att vända till min fördel? Så jävla typiskt. Igår hade jag endast någon plusgrad ute snudd på svinkallt idag var det typ tvärtom hela 16 grader varmt helt jävla sjukt, sedan vet inte jag om man kan skylla på klimatförändringarna men visst är det märkligt? Idag har vi dessutom firat en högst personlig tilldragelse med pompa och ståt, ätit och druckit gott som man gör vid speciella tilldragelser. Hur som helst en helt perfekt stund av jubel och klang en sorts glädje deluxe. 


Just idag har man strategiskt stängt av allt jävla krig och jämmerdalar alla skitheter på västbanken och dess omkrets all jävla sörja globalt, och bara konsentrerat oss på punktinriktad glädje över lag. Hur man än vänder och vrider på steken så har man ändan bak, om man nu inte är någon konstig jävla ormmänniska som vänder ut och in på sig? Apropå jävligheter så handlar minst 75% av all inhemsk politik, om hur man skaffar sig giriga fördelar i sandlådan? Sedan finns det allting nån som inte gillar skiten då slängst det sand till höger och vänster, och ansamlingen i mitten suckar tungt och tar sig för pannan som värsta dramagueen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...