07 oktober 2023

En av många små tankar: Inväntar nedsläppet?

"Det är liv och rörelse i stan idag om ett par timmar drar hockeyn igång mellan Örebro och Färjestad, ett såkallat derby mellan shl seriens två bästa lag så här långt i inledningen. Naturligtvis så är det fullsatt sedan länge och hockeyfebern är starkare nu än någonsin förr. Kom ihåg när vårt hockeylag i begynnelsen tampades mot lag som Kumla och Karlskoga om herreväldet i länet, numera är det ingen tvekan om vem som är det bästa hockeylaget. Till och med Örebros juniorerna är iskungar, vilket dom bevisade med att ta SM guldet. Mycket sämre går det dock för fotbollslaget som åker på däng ideligen, vilket är hur sorgligt som helst i mitt fotbollshjärta. Det vackra vädret fortsätter att vara vackert, men den kalla luften däremellan känns mer än höstlikt. Nu är det bara snön kvar att invänta men först halloween i tur och ordning. 


En liten köldknäpp då faller nog alla trädens löv av samtidigt än sålänge hänger dom dinglande kvar? Efter en sväng ut till återvinngsstationen, käkade vi sedan en snabb lunch på Sibylla i form av klassikern mosbricka som var min basfödda när jag var ungkarl. Man kan nästan säga att mosbrickan byggde min vackra kropp eller? Tonårsdottern har varit på sin cheerleading träning liksom i morgon och på Tisdag, den träningen är både tuff krävande och inspirerande. Kom ihåg själv när man tränade ett par gånger i veckan och dessutom spelade match på helgerna. Numera är hårdträningen ett minne blott, det enda man tränar är cykelturen till och från kneget. Har precis hällt upp ett glas bubbel och nu tänker jag endast njuta av tiden fram tills hockeyn början, det är jag värd som reklamen säger."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...