03 oktober 2023

En av många små tankar: Det blommar i utvecklingen?

"Alla är vi inte stöpta i samma formar som tur är, själv har jag turen att inte vara stöpt i samma form som typ bakåtsträvarna. En samling bittra individer som har gett sig fan på att total bromsa utvecklingen, sedan finns det såklart lustigkurrarna som påstår att jorden är platt som en pannkaka men det får står för dom? Troligtvis så har dom missat sin dagliga medicindos? Jag kan förstå att skepparna på typ 1400-talet trodde att där i horisonten blir det ett jävla stup, sen kan jag också förstå vad hedenhösarna trodde om månen. Dom såg det säkert som en stor jävla självlysande fotboll uti ingenting alls, det är åtminstone min klockrena teorie? Klockren och klockren säger säkert ni, men ändå en teorie så god som nog i brist på annat? 

Allt det där handlar naturligtvis om kunskap och bred kunskap är makt, har man den gedigna kunskapen så har man ett sorts övertag gentemot typ analfabeterna. Trots att vi lever i en synnerligen upplyst nutid, så finns det fortfarande individer som inte vet hur man sätter på en dator än mindre föra en digital konversation? Framtiden krockar med nutiden, som en sorts gigantisk mental big bang. Ända sedan jag fick min första pc i början på 90-talet så har jag pantat min själ i gebitet, har lärt upp min son till fullo i från scratch så nu fungerar sonen som en privat problemlösare när min dator strular."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...