12 oktober 2023

En av många små tankar: När cirkeln sluts?

"I min stad kan man för närvarande inte komma fram på ett behagligt sätt i trafiken, på grund av att dom i stort sätt har grävt upp hela innercity. På grund av dom där kommande svindyra elbussarna, som inte ens har kommit ur ur skrivbordslådan? Själva kostnaderna börjar närma sig astromoniska summor, så stora att man utan problem kan stapla kronor på varandra ända upp till månen? Själva busslinjen som säkert kommer att utnyttjas av studenter för att ta sig snabbare till tentorna? Ska man nu till en adress i city så får man krångla sig fram tills man råkar hitta en farbar väg, vilket i dagsläget inte är det allra enklaste? För mig som cyklist är det busenkelt, men jag såklart sätta mig in i bilisterna vrede. 


Stormen fortsätter att göra livet surt för oss, men vi får trösta oss med den 15 gradiga värmen om nu det är nån tröst? Tonårsdotterna är med en polare på öppet hus på ett av stadens gymnasium, snart är det dags för henne att välja och att välja rätt? När jag gjorde mitt val så föll jag för grupptrycket, vilket så här med facit i handen är mitt livs största misstag? I det här fallet ska man lyssna på sin inre röst och strunta i vad polarna har för andra förslag. Men nu när min personliga cirkel börjas slutas så har det ändå gått ganska bra för mig, och min nuvarande syssla är nog det roligaste som jag har haft under hela min yrkeskarriär."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...