22 oktober 2023

En av många små tankar: När mörkret lägger locket på?

"Kan inte komma ifrån just mörkrets magiska krafter dess skräckblandade mystik, ända ifrån medeltidens ständiga mörker till dagens oroväckande tider. Mörkret har alltid haft en speciell relation till mänskligheten, det man inte ser är man såklart rädd för? Men även i dagsljus lurar ondskan med dess opolitiska makt. Allt har en innebörd ljus som mörker det onda och det goda, allt synkroniseras till någon form av balans. I nutid så är den naturliga balansen rubbad till det negativa, och det goda har allt svårt att plocka andelar vilket är hur sorgligt som helst. Om man nu tycker Oktober är en tråkig månad så är November ännu tråkigare, där mörkret är i stort sätt konstant större delen utav dygnet. 


Snön har kommit i norra Sverige för längesedan, så nu väntar man bara på att snön ska komma till vår beskärda del av vårt avlånga land. Sedan vet man såklart inte hur mycket eller hur lite snö det kommer, allt på grund av dom rådande klimatförändringarna? Idag ägnar vi åt att rensa ut klädgarderoberna ni anar inte hur mycket bråte det kan finnas där? Den glasklara parollen är dock att spara det vi behöver resten skickas till återvinning eller helt enkelt slängs. Ett både tidskrävande men samtidigt roligt jobb, för det är nu som man verkligen kan rensa upp i röran på allvar. Att slänga alla bra och ha grejerna en gång för alla."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....