22 oktober 2023

En av många små tankar: När snön kom brevledes?

"Höstrusket börjar ta över verkligheten allt mera, träden börjar samtliga stå nakna förutom överlevarna som vägrar släppa sitt lövverk även mörkret lägger sig allt tidigare? Man har både överlevt stormen som drog in även klarat av det lätta snöfallet som kommer i fredags. Just den dagen satt frugan med dottern och såg på en av dom otaliga löpandebands producerade amerikanska julfilmerna, samtidigt som jag och jycken var ute i ett ymnigt snöfall. Nu kan det bara gå åt ett håll, och när som helst kommer snön som ett brev på posten? Kommer ihåg just när jag jobbade i ett biltillbehörslager för evigheter sedan, när första halkan kom var dom förberedda med extra personal. 


Samtidigt som bilisterna blev tagna på sängen ännu engång, deras bilar snurrade runt som Bambi på hal is. Även frakturmottagningen fick jobbiga arbetstoppar, så det stod härliga till. Inom kort kommer vi att uppgradera vårt boende och det ser vi såklart fram emot, efter X antal år med minimal bostadsyta. Vilket såklart blir ett lyft för familjen. Snart börjar det närma sig Hallowen och frugan och hennes morsa ska till Ullared och shoppa loss medan tonårsdottern jycken och jag skall grotta ned oss i soffan frossa och streckkolla på skräckfilm."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....