31 oktober 2023

En av många små tankar: Efter sommarens tankar?

"Tonårsdottern sitter för närvarande på tåget mot Göteborg det blev bestämt sent igår kväll, hennes bästa kompis möter upp henne vid Nordstan för ett par dagar i götet. Frugan och jag ska även idag ägna oss åt packning inför den kommande flytten, igår packade jag ned typ 16 flyttlådor med saker idag förväntas att både plastskåpet och dotterns rum sorteras. Efter ett par vändor till tippen känns det som om vi ligger i fas och kan hantera den värsta stressfaktorn vilket är ett plus i kanten. Idag tänker vi fira den riktiga halloween som infaller idag med både god mat och dryck, det finns alltid anledning till att fira vad det än är? Gårdagens snökaosoväder ställde till med stora problem i trafiken, inte nog med att dom gräver upp halva Örebro vilket inte gjorde trafikflytet lättare? 


Herregud undrar vi gräsrötter blir dom aldrig klara med det som dom skall göra? Medans skattepengarna flyger all världens väg ser vi bara på och suckar tungt av hjälplöshet. Man hinner säkert dö flera gånger om, innan dom blir helt klara med stadsbildens utseende? Se bara på Rom den staden blir aldrig heller helt färdig, efter tusentals år finslipar dom fortfarande på staden? Nu finns det ingen återvändo då både vintertiden är ett faktum, snön har kommit på smakprov och kylan börjar göra sig påmind nu är det bara att gilla läget eller dra by west?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...