06 januari 2024

En av många små tankar: Det kommer en morgondag?

"Vaknar upp idag till årets absolut kallaste dag med en temp som snuddade minus 22 grader eller rättare sagt -21,4. Då var det dags att gå den obigatoriska morgonrundan med jycken Dino, först tittade han på mig och undrade säkert att hur kan du dra ut mig i denna här överdjävliga hemska kylan? Sedan förstod han att okej husse gör det inte för att vara grym, utan han gör det för att jag kan leverera 1:an och 2:an. Denna här trettondagen tänker vi inte gör någonting alls förutom att bara lata oss och vara tämligen osociala, i förrgår var mina vuxna barn här på smörgåstårta igår besökte svärmor oss på laxmiddag idag kommer en gammal granne hem till oss på vinkalas. 


Så därför tänker vi ligga lika lågt som packade sillar fram tills typ klockan 16, så kanske vi aktiverar våra inre slocknade krafter till förberedelser? Eftersom vi inte varken gillar skidaktiviteter eller andra vinter orienterde saker över huvudtaget så tänker vi istället njuta av hemmets lugna varma vrå och eventuellt kolla in olika vintersporter på tvn. Igår höll tonårsdottern oss sällskap vid tvn vilket är kors i taket när Sverige förlorade mot USA i juniorhockey WM, i en match där svenskarna var bra under en period sedan tog amerikanarna över och sänkte oss med hull och hår man kan nästan påstå att dom brutalt körde över oss totalt."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...