28 januari 2024

En av många små tankar: En söndag med välbehag?

"Helgar denna ljuvliga söndag med stor lust och ännu större välbehag. Slappnar av efter en synnerligen innehållsrik tävlingsdag igår lördag med tonårsdottern i Stockholm, där hon var på en cheerleadingtävling med sitt lag. Det gick förhållandevis bra med tanke på att hon bara är i början av sin karriär, eftersom det är en lagsport så måste alla delar klaffa inget får gå snett då blir det avdrag i domarnas skarpa ögon. En snudd på heldagsresa på ganska schyssta vägar, det viktigaste var ändå att vi kom hem utan någon problematik överhuvudtaget. 


Frugan är hos sin gamla morsa för att äntligen plocka ned hennes släpande jul, själv har jag handdiskat för första gången på sjukt länge eftersom våran gamla diskmaskin även kallas gamla Bettan har kapsejsat så det blir till att köpa sig en ny och fräschare Bettan. Sveriges NATO ansökan skrider långsamt framåt, det var som Carl Bildt sa i morse att dom har satt dit en ny flaggstång men dock ingen tillhörande flagga med den kommer förr eller senare det är jag helt säker på. Nu väntar vi bara på att Ungern skall ta sitt förnuft tillfånga och skriva under? Kan Turkiet göra det vad hindrar då Ungern från att göra samma sak?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....