13 februari 2024

En av många små tankar: En dag i hullerombuller världen?

"Snön faller och vi med den, skrek engång allas våran Lundell när det begav sig. Jag kan verkligen bekräfta hans påstående om att snön för närvarande faller djävligt mycket, och jag personligen faller som en trött fura i mina influensaliknande symtom. Eftersom inte frugan varken kan eller vill skotta så får jag även axla den fysiska bördan trots att jag egentligen är sängliggande, även att skotta fram bilen står på agendan som gömde sig väl dold under all djävla snö som har kommit. Snöröjarna ligger säkert och trycker någonstans, för dom kommer väl inte fram förens det blir akut men fortsätter det länge till kan man snart börja prata om en släng men ändå en lightversion av en naturkatastrof? 


Det finns såklart olika former av katastrofer, en katastrof kan typ vara att bli serverad blodpudding på en torsdag eller att få fredagsfällan tacos på en ren och pur söndag....hahahaha. Sedan finns det mindre allvarligare katastrofer som det där djävligt efterhängstna molnet som hela tiden täcker solen, sådana där minimala petitesser kan göra mig fly förbannad som längden på ett brinnande tomtebloss. Katastrofer av olika slag bildes hela tiden i tonårsdotterns rum och badrum, där man kan tro att ett spontant krig temporärt har blossat upp där olika kläderstyper hullerombuller ligger utspridda som planlösa dödsoffer på golvet. Tonårsdottern ilsknar till och ryter i hur var du själv då gubbe? Tja jag kan väl inte inte skryta med att jag var annolundare än henne?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...