04 februari 2024

En av många små tankar: I dom bästa av världar?

"Det vackra vädret består även i dag söndag, men man anar dock orosmolnen nånstans i hosrisonten. Det var någon som sa att det skulle kunna bli typ 15 minusgrader i veckan som kommer? I och för sig är det inget konstigt med det, för det är ju fortfarande vinter ute fast snön börjar minimeras allt mera. I min ålder är snön ingen lycka utan mer olycksbådande, både mina och frugans skador har kommit under vinterhalvåret. Hur det än är så börjar man längta efter våren och solen på läsidan, alla glada kvittrande fåglar alla blommor att kunna dricka sitt morgonkaffe i den skarpa vårsolen sånt lockar naturligtvis mer än någonsin. 


I morgon går vi in i en ytterligare intensiv arbetsvecka med allt vad det innebär, men som vanligt betar jag av mina uppgifter i turordning. Om en stund åker min tonårsdotter iväg på sin sedvanliga cheerleadingträning i ett par timmars intensitet. Många kollade såklart på den första mellotävlingen men inte min familj dom valde andra roligare saker, det roligaste var ändå i den kråksången att Örebrobandet Smash Into Pieces som vanligt gick direkt till final förra året slutade dom 3:a i finalen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...