25 februari 2024

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte nu igen? Som tur var så gick det över lika plötsligt som det började. Snart börjar det närma sig den första vårmånaden Mars, då kan det bli alla möjliga sorters väderlekar för att nu inte tala om April där fyra väderlekar slåss om utrymmet. Min ohumana nackspärr från helvetet börjar bli något bättre, så pass bra att jag inte behöver vrida hela kroppen för att titta åt sidan ett fall framåt med andra ord. Dagens lunch var en salig blandning med gårddagens rester, både hamburgare med bröd grillost och sallad till schnitzel och pommes i airfryern. 


Ikväll tänker vi tillaga torskrygg pressad potatis någon god citronsås därtill samt nödvändiga tillbehör. Vi passar på att rensa lite i frysen för att få plats att lägga dit nytt. Snart skall min tonårsdotter iväg på sin sedvanliga cheerleadingträning i ett par timmar, då skall jag själv passa på att få den där egentiden som min tonårsdotter tycker är så himla nödvändig.Naturligtvis så håller jag med henne om att just egentiden är en nödvändighet för att inte släcka den inre ack så nödvändiga livslågan."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...