07 februari 2024

En av många små tankar: Den som väntar på något gott?

 "Nattens onödiga snöfall ställde till diverse problem i vårt avlånga land med flertalet olyckor. Som jag ser det så var snöfallet totalt djävla onödigt, när det nu var snöfria gator och alla var glada över det men underbart är kort? Det vanligaste problemet som vi vanliga människor har är att allt ska gå så förbannat fort, att den här vintern skall i princip var slut innan den ens har börjat? Men sommaren den får minsann vara hur lång som helst. Det jobbiga med sommaren förutom en eventuell stekande sol är alla tragiska skogsbränder som plötsligt flammar upp, alla vattningsförbud som eventuellt blir akuellt om grundvattennivån sinar. 


Det är trist när bönderna tvingas nödslakta sina kreatur på grund av att skörden slår fel på grund av supertorrt klimat. Kort sagt så är alla vintrar jobbiga nu och inte minst på ålderns höst, skillnaden nu mot när man var ung då älskade man verkligen vintern man kunde vara ute hur länge som helst. Men det är bara att gilla läget med den här hemska snön, för rätt som det är är det här vita helvetet borta och flyttfåglarna har kommit tillbaka och man kan äntligen få njuta av dom första vårblommorna."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...