14 februari 2024

En av många små tankar: All hjärtans dag 2024?

"Vad är det man säger, 1 gång är ingengång men 2 gånger är en vana så kan det visst det vara? Kanske är det så för återfallsförbrytarna? Hörde i dagarna att vi i Sverige inte har tillräckligt många fängelser för att fylla den allt växande kriminella skaran, man får till och med bygga ut kvinnofängeleserna för att emot förtappade män? Tänk som det har blivit i vårt avlånga stundtals paradisiska land, tänk att man ska behöva vara rädd för att gå ut på kvällen för att utsättas för brott vare sig om man är man eller kvinna. Vårt förut så trygga och avlånga Sverige har blivit en populär fristat för kriminella element, där i stort sätt varje brott lönar sig. Det enda som hjälper är att plocka fram dom hårda nyporna och ränsa rent eller åtminstone röra runt i brottsträsket. 


Nu är jag varken politiker eller polis utan jag uttrycker mig bara i gräsrötternas tänkande anda. På tal om anda så börjar jag så smått repa mig efter ett par dagars förkylning, så i morgon lämnar jag sjuksängen för andra uppdrag. Tro inte att jag har fått vila mig frisk inte alls, utan istället har jag fått skotta snömassor i omgångar även skotta fram bilen ett par gånger, gått ut med hunden samtliga pass tvättat och lagat mat. I morse överraskade min älskade hustru mig med en gofrukost innan hon själv åkte till jobbet, så när hon kommer hem i kväll skall vi fixa till en liten extra lyxigare alla hjärtansdags middag. Igår föresten åt jag årets första semla bara så ni vet så smakade den helt okej."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...