12 februari 2024

En av många små tankar: Det är liksom förkylt?

"Att tämja en tonårings vredesmod kan vara lika svårt som att försöka krama en frustande eldsprutande drake, i båda fallen vill man ju bara väl. Så är det väl med oss alla att man sina bra dagar men även mindre bra dagar, där allt i princip redan från start går käpprätt åt helvete. Har det väl börjat att gå snett så fortsätter det bara, men går det bra vill man ju gärna att så skall fortsätta. Hur det än är så jämnar allting ut sig till slut. Apropå åt helvete så snöar det utanför mitt fönster idag, och jag som var så glad att vi nästan men bara nästan har barmark? 


Idag ligger jag nedbäddad i en influensaliknande historia med kroppsvärk feber huvudvärk nästäppa och annan jobbig problematik. Även om min tonårsdotter påstår att mansförkylningar är fejk, så kan jag dementera detta påstående bara genom att visa upp min skruttiga uppenbarelse. När man som jag har kommit upp i en ansenlig ålder så tänker jag vila ut mina symtomer och inte rusa iväg i förtid, det som jag har varit sjukt dålig med genom alla år är att ta mig tid till att lyssna på kroppens signaler pågrund av att jag varken har haft tid eller råd?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....