24 februari 2024

En av många små tankar: Mot våren vi komma?

"Vaknar upp denna lördag till ljuset som äntligen har segrat över mörkret, bara för blott ett tag sedan så dominerade mörkret vid samma tidpunkt. Alltså kan man säga att det går framåt mot den hägrande våren, snart är det dags för den första vårmånaden Mars att göra storstilad entré. Det bästa med just tidig morgon är när man går ut med våran jycke Dino, i en värld klinisk fri från både hurtbullar andra hundägare och gud vet vad? Dessutom vaknade jag upp denna lördag med nackspärren från helvetet, det kan bero alltifrån gårdagens städning till den gågna nattens kuddproblematik? 


Tänker bara ta det lungt fram till lunch, sedan är det dags att köra ett race med våra ouppackade flyttlådor som bara väntar på att bli uppackade. Naturligtvis byggdes inte Rom på en dag så även hos oss, skillnaden med Rom är att det byggs fortfarande hos oss är grunden klar men det finstilta återstår. Man blir liksom aldrig riktig färdig? På mitt jobb märker vi av sparkraven och den anstängda kommunala budgeten, man omfördelar saker strukturear om och hoppas på att ekonomin blir mer positiv balanserad? En åtgärd som bygger på långsiktighet."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...