17 maj 2024

En av många små tankar: Livet som mänsklig plattfisk?

"Livet är som det är i och med att det finns både bra och dåliga dagar? Igår hade jag till en början en helt okej inledning sedan gick det mesta åt överstyr, det är som en båt som börjar kantra men på nåt konstigt djävla vänster lyckas man till slut räta upp den igen. Ungefär så var det igår det som var bra var att jag var hos frisören och fixade sommarfrillan, sedan efter hand smögs sig andra opåverkbara element in och grumlade tillvaron något? Tänker inte på nåt sätt gå in på detaljnivå men man kan ändå lugnt påstå att även solen har sina fläckar. 


Idag fredag har jag tagit en välförtjänt ledighet och tänker lägga upp den här dagen i ett lagom genomtänkt egentidstempo, där inte inre och yttre omständigheter får lägga käppar i hjulet eller grusa några gångar. Eftersom jag älskar att ligga och pressa som en plattfisk i solen som en utslagen jycke så tänker jag såklart göra det också, men först skall jag fixa till pallkragarna så att den groddade potatisen kommer ner i jorden det får bli mitt lilla gräddliknande projekt under dagens lopp. Den som väntar på något gott väntar sällan för länge, eller så väntar den allt för länge?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...