10 maj 2024

En av många små tankar: Vem är rädd för vargen?

"Årets eurovison song contest i Malmö känns mera som en tickande bomb än en ren folkfest, det hela har blivet mer politiskt än musikaliskt vilket såklart inte är tanken? Så länge som det finns oro i världen, så kan man snart inte annorda stora evenemang utan överdådig polisiär och militär närvaro. Känner flera personer i min närvaro som aldrig skulle sätta sin fot i det där osäkra utan att först garantera sin egna säkerhet. Kort sagt så har världen blivit en osäker plats att leva i, är det meningen att man skall vara rätt för att vistas på allmänna platser det låter hur galet som helst? Den trygga världsbilden har drastiskt förändrats till det sämre bara under bara en kort tid, där vanliga naturliga saker har blivit omöjligt att gemonföra. 


Olika skumma elemnet gör allt i sin makt för att skapa oreda och underblåsa värlfärdens sköte. Än så länge törs man gå ut men det kommer säkert en dag då man noga får planera sina ärenden, för att på sätt minimera eventuella risker? Världen har blivit galen framför allt vissa makthavare som hellre ser till sitt eget bästa än att skapa en harmonisk balans. Det känns på nåt sätt som om mänskligheten har målat in sig i ett hörn och bara väntar desperat på räddningen? Nästa fråga blir osökt vem räddar oss och av vilken anledning?"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...