09 maj 2024

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna på altanen gått ut med våran jycke Dino ett par gånger redan, cyklat till och från jobbet på grund av en kvarglömd mobilladdare det man inte har i huvudet har man i fötterna. Idag denna helgdag kommer svärmor på en trerätters finmiddag, personligen är jag inte överförtjust över detta men jag får ändå bita ihop för husfridens skull. Vad gör man inte för harmonin?


I morgon hoppas jag för guds skull att det vackra vädret skall komma tillbaks då jag tänker grilla högrevsburgare bland annat och dricka vin med mera. I morgon är det vilodag för att sedan på lördagen ha fullt upp med dotterns cheerleading tävling den sista för denna säsong, sedan är det bara träning som gäller innan sommarlovet blommar ut. Snart blir det även premiär för tonårsdotterns första sommarjobb ett treveckors kneg och en första nyttig inblick i den fyrkantiga vuxenvärlden med tider raster och sånt."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...