07 februari 2021

Om en enkel, skapande vaktmästare?

Spinner vidare. På den där, filosofiska tråden. Troligtvis, så har jag den filosofiska tråden? Med mig, i genuppsättningen? Allt sedan begynnelsen. Många i släkten, har varit mer eller mindre. Skapande, var och en. På sitt sätt. Men ingen, har någonsin blommat ut? Utan istället varit kvar, i sin puppa. Utan att, någonsin komma vidare. Personligen, så har jag haft drömmarna. Har haft visionerna. Men kanske inte, dom rätta verktygen? I och för sig, ingen ursäkt?

Min dröm, har alltid varit. Att skriva, och spela in musik. Även att, skriva böcker. Men istället, blev jag vaktmästare. Med rätt, att förgylla andras dagar? Med olika uppdrag? Varje dag, är inte den ena lik. Faktiskt ganska. Varierande och, stimulerande arbetsmiljö. Så därför, lever jag ut mina drömmar. På dom olika, social mediala plattformarna. Där jag får vara. I min privata sfär. Så mycket kreativ, jag bara kan vara.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Det stora återhämtningsdagen?

"Har precis återhämtat mig efter gårddagens värsta och skönaste sommarvärme, då man i stort sätt var ute med bar överkropp från tidig m...