23 december 2020

Ett fall för vaccinmakarna.

4 nya fall av en konstig mutation covid art upptäcktes idag i vårt avlånga land. Här och med kan man väl säga att avarterna har satt sina klor i våra medborgare nåt annat kanske vi inte hade räknat med? Som jag ser det är vi helt lost in space ditten och datten om vaccinets vara eller icke vara kommer vi att få leva med under en lång tid framöver? Personligen tänker jag inte alls ta vaccinet aldrig i livet rena skräckupplevelsen att tillföra kroppen ett vaccin som inte är färdigprovat på långa vägar.

Kan förstå desperationen hos vaccinmakarna att snabbt framställa en produkt som i bästa fall ska ge ett positivt resultat men vad finns det för garantier för detta? Snacka om att famla efter en nål i höstacken om vad som kommer fram ur denna soppa det har man inte en jävlaste aning om? Det kan komma ut precis vad som helst till och med nåt som man inte alls vill kännas vid? Vi får fortfarande leva på lösa boliner skeppet är inte i hamn än på långa vägar?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...