25 december 2020

När smolken i bägaren rinner över.

En av årets bästa dagar idag? Juldagen talar vi om en dag som försmäktar. En dag där tiden står stilla minst i 24 timmar en tidlös tidsbubbla där lättjan är kung där frossan är drottningen där Baccus är prinsen och lågprioriteringen är prinsessan. Så är det att bo i ett tillfälligt kungadöme det har sina gyllene fördelar så är det bara. Som man bäddar får man ligga just för tillfälligt ligger jag ganska bra till. 

Gårdagens julafton blev i stort sätt identisk med fjolårets. Men den skillnaden att vi var färre maten var mindre klapparna fler. Enda smolken i bägaren var att vi blev kvar ett par timmar längre hos mormor som var optimalt på den punkten blev det underbetyg. Men som helhet rodde vi in julaftonen i trygg hamn som sagt så tänker jag tillbringa återstoden utav dagen med att skriva alster i delvis ryggläge det har jag förtjänat som reklamen säger.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...