25 december 2020

Om friställda tomtars frustationer.

Nyss hemkommen från min andra långpromenad i dag. Dock inga frivilliga men har man hund som jag har då har nöden ingen lag. För övrigt så älskar jag långpromenader speciellt idag då den smått kylslagna solen strålade ett underbart mellan aktigt vinterväder? I år verkar vi inte få någon vinter? ingen att berätta för barnbarnen om? Utan endast frost nupna gröna gräsmattor. 

För mig personligen spelar det ingen som helst roll jag är ingen vintermänniska men tolererar såklart årstiden. Har vi 4 årstider så har vi fast nu för tiden går vi mot två årstider en torrare och en blötare? Den extrema verkligheten kan hända inom en snarare tidsrymd? 

Igår valde vi att friställa den ordinarie tomten kan ana dennes frustationer?  För att istället låta min yngsta dotter axla tomtens uppgift men det gjorde hon med bravur rena rama naturbegåvningen. Uppgiften var inte alls för stor för henne då vi endast var 4 personer samt en lurvig jycke som lystrar till namnet Dino.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...