27 december 2020

När tiden, är ur led. Regerar brunchens makt.

Ack du vanliga söndag så välkommen så välkommen. En helt vanlig söndag utan vare sig julmat eller ens bjällerklang. Den kvinnliga delen av familjen sitter lätt och ledigt i finsoffan och kollar på två Beethoven filmer efter varandra. Hundfilmer för att vara precis herregud personligen har jag brutalt svårt för hundfilmer. Hur gärna jag än vill tycka om dom så kan jag inte förmå mig det. Tycker helt enkelt att dom är ruttna som sagt alla har vi våra krav hur en okej film skall vara så är det bara.

Annars så står julmaten mig upp i halsen två dagar får räcka för min del sedan tar det stopp allt enligt rimlighets principen. Igår gjorde vi potatiskaka och käkade rökt lax faktiskt riktigt gott repris idag. Min dotter äter bara brunch nu för tiden självklart bara på loven. Idag blev det korv stroganoff med ris för hennes del. Jag är inte bättre själv för jag käkade frukost klockan 10 tänker bara ta mig en saffransmunk till lunch tiden är sannerligen ur led. I morgon går vi in i mellandags perioden med 3 dagars jobb på agendan det får väl gå som allting annat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...