07 december 2020

När sockerdrickan får en sorts betydelse.

På nåt sätt så känns livet som en avslagen sockerdricka man kanske förväntar sig mer utav livet mer som en fullgod sockerdricka? I dessa corona tider har man börjat anpassa sig efter nya förordningar åtminstone en del av oss? Fortfarande finns den där klicken som totalt skiter i allt vad regler och sådant är för något?  

Personligen så har jag testat mig sjukt många gånger och fått samma negativa svar hela tiden vilket såklart är sjukt positivt. Börjar smått inbilla mig att jag är en av dom som aldrig blir drabbad? Har det att göra med k-celler eller blodgrupp det har jag ingen aning om? Eller kan det vara att jag redan har haft det för jag var riktigt sjuk i början innan dom ens hade en susning om vad det hela handlade om? Men å andra sidan har jag inga antikroppar? I dagsläget så handlar allt om corona oavsett, vad du tycker eller ej? Vi är för närvarande uppdelade i två läger dom positiva samt dom negativa.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...