29 december 2020

När leken inte blir rolig längre pandemin sabbar helheten.

I morgon går man in på näst sista dagen på det här året. Ett år som man lätt kan beskriva som ett helvetesår alla kategorier värsta tänkbara scenario således. Minns i början, när det fortfarande var en epidemi som sedan snabbt övergick i en pandemi. Kommer ihåg när WHO chefen sa att nu är det ingen lek längre? Vem hade anat dom här konsekvenserna inte jag i alla fall nu med facit i hand. 

Kan man lugnt konstatera att hela den här grejen har fan blivit den värsta sedan spanska sjukan herregud vilket jävla sjukt scenario. Även fast om jag är en obotlig optimist så tror jag inte att man kan lösa det här? Endast ett smärre mirakel kanske kan få det hela att bromsa upp som vanligt vet inte en kotte någonting, om det hela?

Min dotter börjar bli en gourmé uti sina skira fingerspetsar. Hon har nämligen beställt hon är bäst på att beställa inget snack om den saken. Vitlöksmarinerade räkor med persilja som man ömsint rör ned i färsk pasta huvaligen vad smarrigt. Till denna delikatess serveras såklart ett friskt vitt vin till vilket höjer rätten ytterligare en dimension det bästa är gott nog.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...