21 december 2020

När den muterade verkligheten slår blint.

Nya restriktioner på löpande band Storbritannien är liksom lost in space. Gränser mot Danmark stängs igen likaså förutom för svenska medborgare vem säger att inte dessa resenärer bär med sig smittan? I dagsläget vet man inte ett jävla skit nya muterade versioner fortplantar sig som ringar i vatten ingen går säker nu för tiden? Det det vaccinet som kommer inom kort tror jag inte ett skit på? 

Ett vaccin som i normala fall tar upp till 5 år att både framställa prova utvärdera producera och godkänna nja i detta fall känns det där vaccinet lite väl panikartat. Det tråkigaste av allt är att kriminella element gör allt för att lägga beslag på varorna och göra tvivelaktiga kopior. I morgon runt 16:30 får vi förövrigt se ett himlafenomen som senaste gången var för 800 år sedan. Vissa kallar det för Bethlehems stjärnan kanske bara är en tillfällighet i dessa ledsamma dagar?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...