09 december 2020

Amerikanska dussinfilmer skall inte få sänka min julstatus?

Sista dagen för mig i familjekarantän åtminstone för den här gången om framtidens sköte vet man inte ett smack om? Fördriver denna sista dag i ofrivillig fångenskap med att rasta jycken i parti och minut. Ätit ett halvt julbord som frugan har fått från jobbet obs hon jobbar fortfarande hemma. 

Har tittat med ena ögat på dessa otaliga amerikanska dussinfilmer som verkar mer vara massproducerade än bra kvalité med jul som röda tråden. Herregud jag kan inte förmå mig att tycka det är bra. Men jag försöker ändå hålla god min för frugans skull hon fullkomligt älskar dessa banala filmer. Hon saknar väl någonting gud vet vad det får hon göra. 

Som jag har sagt förr så kommer den här julen inte bli som vanlig? Med vanligt menar jag såklart att huset fylls med folk och fä med hela konkarongen. Full fart från morgon till kväll å andra sidan kan jag tycka att den här julen blir den skönaste någonsin i mannaminne som man kanske får uppleva? Den totala julfridens stilla trygga tystnad?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...