22 december 2020

Kanske finns svaret, bland stjärnorna.

Vill inte alls tala om panik men nog känns det så det verkar ju inte precis lugna ned sig? Danskarna har fått in ett flertal nya otäcka muterade virus varianter av okänt märke? Det påstås att inte dessa finns Sverige än eller hur men det tror jag inte alls på hur som helst måste man nu skärpa upp sitt personliga ansvar annars får vi aldrig bukt med skiten. Känner personligen att man mer och mer börjar krypa in i sin privata karantän bubbla kanske blir vi fast där för evigt? 

Ska vi nu tala om vädret så är det varken hackat eller malet utan snarare något mellantingen mellan värdelöst och ruttet. Ett jävla skitväder med andra ord kanske var det bättre förr då vinter var vinter då sommar var sommar och så vidare. Man kan inte få allt som flickan sa det kanske är den här vädertypen som vi får leva med fortsättningsvis om det nu inte sker ett mirakel? Det brukar det ju göra under juletid eller så inbillar jag det bara det står säkert skrivit bland stjärnorna?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...