01 januari 2021

2021 blir ett vaccinerat år.

Nytt år med nya förutsättningar nya mål eller andra inriktningar? 2020 kommer alltid att förknippas med corona corona och corona i trippel bemärkelse. Ett jävla skit år på ren svenska det positiva kanske ändå är att ett vaccin är framtaget kan tyckas på jävligt kort tid. I vanliga fall tar den processen ett par år från idé till produktion och logistik riktig leverans. 

Men inte i det här fallet dessutom skall man ta den andra sprutan efter 21 dagar? Hur skyddad är man då under den perioden? Hur som helst är det en konstig tid som vi befinner oss i på alla sätt och vis. Man kan inte göra annat än att se hur allt utvecklar sig?

Min nyårsafton utvecklades sig dock till en helt perfekt tillställning en högst begränsad familjär tilldragelse. Med en tre rätters meny egentligen så åt vi bara 2 av 3 rätter. på grund av proppmätts faktorn. Så idag tar vi desserten kanske till Ivanhoe varför inte? Snart är det dags för en timmas promenad med frugan en bra start på det nya året 2021.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...