23 mars 2024

En av många små tankar: Bland vårens lyckor?

"Försöker hålla mig undan så gott det går nu när frugan börjar påskpynta, den ena kycklingen efter den andra placeras ut lite varstans precis som vanligt. Har faktiskt hunnit med att gå ut med jycken Dino på morgonen cyklat till en kompis för att fixa några saker, ska strax ut med hunden igen för eftermiddagspromenaden försöker gå fyra pass om dagen både för hans och min skull. I dag lördag förutom frugans påskpyntande skall vi försöka unna oss lite god mat dricka gott och bara landa mjukt i helgens gudomlighet så länge det varar. Som sagt nu går vi snart in i påskveckan med buller och bång min tonårsdotter har påsklov, och själv jobbar jag fram till halva torsdagen sedan får även jag ett välförtjänt påsklov. 


Vädret håller på att stabilisera sig allt mera hittills har vi haft 2 riktigt elaka återfall och vi förväntas få även ett tredje inom kort, men efter det så är allt skit nere och vi kan sedan koncentrera oss på solens helande krafter. Med solen kommer förhoppningsvis all positivitet fram och vi kan en gång för alla gräva ned det långa vinterns depressioner? Men även våren kan försätta oss i depressioner med alla måsten som måste göras, för egen del har alla mina måsten minimeras till ett par enstaka som jag gör när lusten och andan faller på?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...