17 mars 2024

En av många små tankar: Den sista isen för i år?

"Snön började falla riktigt ordentligt från lördagskvällen och hela natten, i morse när jag gick ut med våran jycke Dino så var det ett rejält snötäcke fick faktiskt skotta på altanen. Dock inte så mycket som prognoserna sa, enligt dom skulle det komma uppemot 3 decimeter snö så var inte fallet. Men det var en hård isskorpa på gångbanorna så risken för halka var uppenbar, saltbilarna var redan ute när vi var ute strax före sju i morse. Just för tillfälligt är det någon halv minusgrad och den bleka solen gör allt för att dominera på himlavalvet, sätter man sig i lä kan man stundtals njuta av den smått kalla vårsolen. 


Tonårsdottern sover fortfarande sin skönhetssömn, hon har ställt in sin cheerleadingträning idag och tänker förbereda sig för nästa veckas nationella prov i plugget. Idag tänker vi bara njuta av den lediga söndagen, och göra allt vi bara kan för att undvika jobb i alla dess former? Men jag har lovat en god vän att fixa ett par saker i vännens lägenhet då lägenheten skall målas om. Men förutom det skall vi bara chilla tagga ned och ladda batterierna inför nästa veckas jobbinsats."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...