24 mars 2024

En av många små tankar: Jakten på påskens heliga ägg?

Tidigt uppe i arla morgonstund med jycken Dino först regnade det som fan själv sedan slutade det tvärt och blev humant på alla plan. Klimatförändringarna fortsätter dock att göra livet surt för oss härdade jordbor polarisen smälter allt snabbare pågrund av ett varmare klimat, ser bara på snöhögen utanför min port som har krymt dramatiskt bara på ett par dagar och är snart ett minne blott vad händer sen? I morgon måndag går jag in i en kortvecka kör med full kraft måndag till halva torsdagen sedan har jag påsklov tack gode gud för det amen. 


Alla som jobbar förtjänar sin betalda ledighet så är det bara. Idag kör tonårsdottern sitt sista bevingade träningspass innan påsk, igår körde hon och ett gäng utvalda tjejer ett kombinerat chilla och träningspass i våran lokal på ett par tre fyra timmar. Som sagt nu går vi in i påskveckan med lite besök både av svärmor och mina vuxna barn, sedan skall vi själva bara njuta av den skapligt långa ledigheten.I stort sätt skall vi bara hitta tillbaka till gammal god form för att kunna klara av livet efter påsk."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...