10 mars 2024

En av många små tankar: Tankar om söndagen?

"Vaknade upp i morse till en synnerligen gråtrist söndag med minusgrader, det gråtrista är dock helt normalt för årstiden såhär i brytningspunkten mellan kallt och varmt. Man märker att naturen är på G med sitt att flyttfåglarna har börjat komma tillbaka till just sin gren, i och för sig om just det trädet finns kvar det är ju just det? All grönska väntar bara på att få explodera i sin skönhet, och med den kommer all pollen vilket kan ställa till med problem för dom mottagliga.Igår lördag såg man sitt kära hockeylag förlora mot shls sämsta lag vilket var en flopp i sig själv, samtidigt som den norska duon Martin & Martinus Gunnarsen vann det svenska mellot. 


Okej tiderna förändras och vi med den, snart börjar väl dom norska skidåkarna tävla i SM. Se bara på det klassiska Vasaloppet som nu mera har blivet en norsk historia på gott och ont? Igår var det en jobbdag hemmavid så idag ska vi bara ta det lugnt chilla och eventuellt slänga i ett par maskiner tvätt om andan finns? Annars har kommunens folk ett hästjobb framför sig att sopa upp all grus från cykelbanor parkeringsplatser och andra offentliga platser, denna här jobbiga vintern har fört med sig flera tusentals ton av grus.Just gruset kan vara som att cykla på en rullstensås, så det gäller att ha tungan rätt i mun för att undvika att cykla omkull."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...