16 mars 2024

En av många små tankar: En dag fylld av hullerombuller?

"Det gråtrista vädret fortsätter även idag, en osannolik hullerombuller blandning mellan olika sorters regn ett par decimeter snö och gud vet allt? Meterologerna sätter olika färgers varninger för dagen, framåt eftermiddagen förväntas eländet starta? Det här med snö är åtminstone i mitt fall ett avslutat kapitel, men sen har jag kollegor som gör allt för att fortsätta åka skidor som tur är vi alla olika. Det var nästintill 10 plusgrader när jag gick ut med våran jycke Dino på morgonkvisten, stora fåglar seglade skränande förbi mig precis som om dom sjöng att våren äntligen är kommen. 


På sätt och vis har dom rätt den meterologiska våren är redan här, men som brukligt är så brukar det alltid bli ett par tråkiga snö nederbördar som känns hur onödigt som helst? Men det måste ju komma ned för att det skall bli vår, sa alltid min mormor. Utanför mitt fönster tränar fotbollslirarna tjejer och killar med kortbyxor vantar och mössa, medan dom andra icke lirarna fortfarande är påpälsade långt upp över öronen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...