09 mars 2024

En av många små tankar: Ikväll jag drömde?

"Kanske är det så att våren har börjat titta fram lite solblekt lite trevande, men ändå känns det som om det är på gång. I morse när jag gick ut med våran jycke Dino så var det snö på backen, men nu vet man ju att det som kommer ned ligger knappast kvar? Äntligen blev Sverige medlem i NATO som det 32:dra landet, säga vad man vill om det faktumet så är det en viss trygghet om det hemska landet Ryssland tänker anfalla oss? Efter 200 år som neutrala så skrivs det historia, nu är vi en del av den militära gemenskapen ifall att om någonting skulle hända? Man vet inte vad som rör sig i skallen på diktatorn Putin, det är väl ingen som vet allra minst han själv? 


Flertalet av befolkningen skall säkert kolla på den svenska mellofinalen ikväll men inte hos oss, vi har i en gemensam samklang bestämt oss för att skippa eländet men vi hoppas såklart på vårt örebroband smash into pieces skall sopa banan med sina medtävlande? Apropå Örebro så spelar hockeylaget en sorts ödesmatch mot bottenlaget Oskarshamn i kväll, ett sargat Örebro mot ett gäng som en gång i tiden var helt okey."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...