19 mars 2024

En av många små tankar: Man ser humorn i allt?

"Fortfarande kallt som attan på mornarna, fortfarande har man mössa på sig när man cyklar iväg vid 6 bläcket framåt eftermiddagen håller man på att flyta bort i den begynnande vårvärmen vilket är typiskt för årstiden. I morse var det nästan 6 minusgrader när man gick ut med våran jycke Dino då han plikttroget gjorde både ettan och tvåan. Apropå personligheter så känner man sig inombords som Morran i humorserien en total osynkad och konkav individ, men utvändigt måste man om det går hålla en viss pondus för etablissemanget. Jag kan i stort sätt hålla vilken pondus som helst men jag föredrag den humana linjen en sådan som alla tycker om, utan att på något sätt snudda töntfacket? 


Gruset ligger fortfarande i driver på cykelbanorna och man väntar såklart på när det skall sopas upp, känner faktiskt ett gäng som har cyklat omkull i detta gruskaos som är i klass med värsta ishalkan. Ryssland fick behålla sin Putin i ytterligare 6 år, naturligtvis fick han sina 88 % av rösterna eftersom dom inte törs rösta annolundare. Dom resterande 12 procenten som satte sig på tvären fick nog en enkelresa till fånglägrernas Sibirien, men det är bara som jag tror? Inget annat val har så stor majoritet förutom diktaturländerna? Vi ska nog vara glada att vi bor i Sverige med vår demokrati och kan rösta på den vi tror är den bästa och så skall det fortsätta vara. I vårt hushåll är det verkligen demokrati, var och en gör det man är bra på förutom tonårsdottern som tycker att vi är töntar alla dagar i veckan."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...