29 november 2020

Vila i frid Darth Vader.

Fick nyligen reda på att mannen som spelade Darth Vader har dött 85 bast gammal. Jag som trodde att den mannen inte kunde dö men det gjorde han. Tänk att få en roll sedan blir man helgon förklarad för tid och evighet. Vem kunde tro på att Star Wars skulle bli en sådan mega succé? Men det blev det. 

Det där om tomten förresten mannen myten legenden, han kommer inte att ha samma roll i framtiden, utan mer åt det digitala hållet helt klart en uppenbar förändring. Ingenting är sig likt längre inte ens tomtens uppenbarelse? Annat var det förr då allt var som det brukade? I dagsläget finns det ett liv före även efter coronan, som sagt ingenting är sig likt längre inte ens livet som är dig kärt.

Generellt är det vi eller dom när det gäller covid skräcken. En del folk blir mer manisk rädda medans den yngre generationen kör på som vanligt, och verkar helt skita i rådande omständigheter. Det är ju den yngre generationen som måste testa sig punkt slut. Dom äldre har vett att isolera sig om så behövs, man gör vad som helst under rådande omständigheter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...