07 november 2020

Koncist: Joe Biden en gammal man som kan få clownen på fall?

Följer det amerikanska valet. Med ett leende, på läpparna. Joe Biden verkar gå mot en seger? Trots ett, kompakt övertag. Kan man fortfarande inte vara helt säker på utgången? Tack vare elektor rösterna. Eller på grund av dom. Ett jävla konstigt system? Huvudsaken, måste väl ändå vara att få bort den där super clownen Trump.

Mannen som sabbat staternas anseende under sin mandatperiod. Det viktigaste nu, med en ny president. Måste väl ändå vara, att jobba upp staternas anseende utomlands. Ett riktigt hästjobb. Men helt klart, en nödvändighet. 

Hur tänker en sittande president? När han ifrågasätter, medborgarnas hederlighet. Och anklagar, alla för valfusk. Dom som röstar emot honom. Snacka om, att det är nåt fel på farbrorn. Så måste det vara.

Hur som helst, skall min familj. Fortsätta med våran karantän. Men vi sitter inte, i sjön för det därför att vi har gårdagens övergivna pizza kvar. Slänga ihop en gratäng och fixa revbensspjäll till kvällsmat. Mat och dryck är säkrat. Det gäller att se om sitt hus ingen clown varning här inte så långt ögat når.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...