01 november 2020

Koncist: Angående den stendöda halloween helgen?

Denna här halloween helgen har varit stendöd på alla håll och kanter. Personligen så har jag alla tänkbara symtomer som finns? I morgon måndag är det åter dags för provtagning för fjärde gången. Den här gången är det speciellt på riktigt. Mer tänker, jag inte säga. Så mitt allmän läge. Har  definitivt, försämrats sedan igår. Så kalla mig frisk. Då ljuger man rejält. Som sagt, har den här helgen varit död. På alla, sätt och vis. Dels har min familj, varit i en ofrivillig karantän. På mina, chefers inrådan. För att, skydda oss själva. För att skydda andra, i från oss.

Vi har verkligen, inte suttit i sjön för det. Vi har ätit janssons frestelse prinskorvar och hela baletten både druckit och ätit kungligt. Så det har, minsann inte gått någon nöd på oss. Idag söndag, äter vi gårdagens rester. Samma klass, samma kvalité. Allt på samma bräde. Den som spar den har. Så är det, liksom.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...