09 november 2020

Rolfhzons personliga huvudbry: Från Bidens jubel, till en undergångs statist!

Världen kan andas ut? Kanske inte riktigt än. Den där lustigkurren Trump. Han vägrar, känna sig besegrad. Till och med, hans hustru försöker. I mån av tålamod. Berätta för människan, att han är just besegrad. Fatta? Vad fan är problemet? Herregud, hade det nu varit lite ruter i karljäveln. Skulle han som en man, gratulera Joe Biden till en tuff kamp. 

Det är som, Reinfeldt sa nyligen. Att den där Trump, måste väl ändå vara staternas. Absolut sämsta, president ever. Jag är nog bered, att hålla med honom. Enligt mig, så är Obama. Den klart bästa i modern tid. Rätta mig, om jag har fel? En man, med både pondus och karaktär.

Det här med corona, börjar ta skruv igen. Förvånad, jag blir!  Andra vågen, är betydligt kraftigare än första. I min region, har man beslutat sig för. Att stänga ned alla badhus, bibliotek, även andra allmänna inrättningar. Det är nog bara, en tidsfråga innan?  Det blir ändringar, när man handlar i vanliga mataffärer? Som det känns nu. Är man, som en hjälplös statist i en undergångsfilm. Av B-films karaktär. Hur skrämmande, är inte sånt? På en skala.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...