18 november 2020

Koncist: När pajasen Trump klev över tröskeln?

Trump, måste väl ändå ha en skruv lös? Eller minst ett par ? Mannen, sparkar säkerhetschefen. Som avfärdade valfusket? Han berättade bara sanningen. Herregud, tänk att den lustiga mannen. Ska sitta, ända till slutet av Januari. Fram tills dess, kan den där lösa skruvmannen. Åstadkomma, hur mycket skada som helst. 

hoppas, bara staterna lär sig nåt utav det här? Hur skall man, återfå förtroendet igen? Joe Biden, kommer att få en extrem tuff uppgift. Att åter föra staterna, till sin forna glans. Som det är nu. Tycker jag, att staterna är världens mäktigaste U-land? Visst, är det så.

Meteorologerna, varnade först med tokmycket snö? I min region. Men sedan, ändrade dom sig. Det blir istället, sjukt mycket regn. Mest hela tiden. Minst lika, jobbigt som snö. Det är bara acceptera. Att vädret, inte är som förr i tiden. Då var vinter vinter. Sommar sommar vår och höst desamma. Nu för tiden är det bara skit på den fronten. Inom en tidsrymd kommer vi ha två årstiden. En varm och en ogästvänlig. En kall och än ännu ogästvänligare hur kul låter inte sånt jag bara skrattar ihjäl mig?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...