21 november 2020

Koncist: När den korkade vägrade kliva ned från tronen?

Regn föder regn så är det liksom? Idag, skvätter det rejält. Fast dom sa, annorlundare? Man kan lita, lika mycket på en väderpratare. Som på en politiker? Kanske, är det bara en fråga om dagsform?  Det blöta, möter det torra? Vad vet jag? Ett riktigt jävla hundväder? Skulle min morfar, ha uttryckt sig. 

Han om någon, visste vad. Ett jävla hundväder, vad för något. Han som vaktade, Sveriges gränser mot Norge. Under andra världskriget. Han som stod, öga mot öga med nazisterna i Charlottenberg. Morfar, berättade hur han kunde se. Deras obarmhärtiga, ondska i ögonen. Den påträngande blicken, glömde han aldrig. Så länge han levde.

Apropå politiker? Så beter sig, den där galna clownen Trump. Som värsta kriminella. Hur kan man, vara så infernalisk korkad? Att man inte ens, lyssnar på sina egna led. Som berättar, att han är "lost in space". Både politiskt, och mentalt. Herregud, snacka om en kille. Som besitter, hela alfabetets kombinationer i sin diagnos. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...