14 november 2020

Koncist: När ventilationen blir offentlighetens största bov?

Blängde lite, på dagens löpsedlar. När jag var, och lämnade in tipset i morse. Den handlade om, att svenska forskare. Har konstaterat, att det här brutala viruset är luftburet. Vilket, jag har trott hela tiden. Att det sprids via ventilation bland annat alltså värsta scenariot. Tänker, att alla offentliga lokaler med ventilation. Är förödande, för dom som inte vill bli smittat. Det hela, kommer att sluta med. Att man får ta på sig. Tätslutande rymddräkter, när man går till ICA. 

Nästa vecka, börjar dom nya krog reglerna att gälla. Alltså, inga bärs efter klockan 22 en halvtimma senare skall krogen stängas hur kul låter inte sånt? Till årsskiftet, kommer säkert över 80 procent. Att gå i konkurs. Vilket låter, hur jävla skrämmande som helst. Kanske blir nya krog given att. Börja, festa redan vid lunch. Att hålla på, att parta fram till klockan 22. Det gäller, att vara om och kring sig. Osvuret är bäst, som alltid.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...