10 november 2020

Koncist: Som att vänta på en annan messias?

Ännu en i raden av folkkära ikoner har gått bort idag. Allas våran Sven Wollter som gick bort i sviterna  av covid 19  denna smått överjävliga virussjukdom. Som bara blir värre, och värre. För varje dag, som går. Wollter, har alltid varit. En av mina favorit skådisar, inom Sverige. Som var en, ytterst mångsidig herre. Med många strängar, på sin lyra.

Undrar när den där clownen Trump tänker uttala sig? Kanske aldrig? Mannen, beter sig som en bortskämd unge. Som blev, snuvad på konfekten. Han gör hela tiden, mer skada än nytta. Kan förstå Mr Biden, att han kommer få häcken full. Att städa upp, efter staternas absolut sämsta president ever. Minsann ett hästjobb.

Pratade nyss, med en granne. Vi kunde, lätt konstatera. Att våran gemensamma känsla inombords. Kan jämställas, med en domedags feeling? En jävligt negativ sådan. Allt som händer runtomkring oss. Är i en nedåtgående spiral. Medborgarna, sugs in i en jättelik helvetisk dammsugare. Som vi, inte kan ta oss ut. Att vänta på ett fungerande vaccin är som att vänta på en annan messias?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...