01 november 2020

Koncist: Ett splittrat land bland forna hedersknyfflar och dagspressade clowner!

Snart är, det amerikanska valet över. Tack gode gud! Detta clownfyllda spektakel som både är älskat och hatat. Kan ge mig fan på, att den där Trump. Kommer att, sitta kvar på tronen? Precis, som om ingenting har hänt? Tydligen, så vill inte folk. Ha en radikal förändring. Inte få det bättre? Framför allt, inte få ett bättre globalt anseende. Dels mot omvärlden, dess för sina sammarbets partner. 

Har alltid tyckt, att det där landet lever lite. Som om varje dag, vore den sista? Det spelar ingen roll, hur det går? Vi kan för evigt glömma, glansdagarna med Obama? En sann hedersknyffel. Som verkligen, lyfte upp Staternas anseende. Som gav landet, både respekt och förtroende.

Som det verkar nu. Är allt som sägs, i detta konstiga land. Lågvattens baserat. Hur kan man lita, på en person. Som inte har rent mjöl i påsen som dessutom omges av en supersnygg hustru som inte törs säga varken bu eller bä? Kan hon verkligen tycka att rätt politik förs? Självklart kan hon det annars skulle hon göra andra andra saker?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...